Antituning ochrana prolomena

tricore-antituning2.jpgJsme rádi, že můžeme oznámit, že jsme společně s našimi partnery prolomili antituningovou ochranu nových generací řídících jednotek motorů. Touto ochranou jsou vybavena vozidla např. Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Mercedes, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Škoda, Volvo a Volkswagen s řídící jednotkou Bosch EDC17 nebo MED17 vyrobené v druhé polovině roku 2009 a novější.

Tyto řídící jednotky jsou osazeny novou řadou chráněných procesorů Infenion, které jsou v továrně automobilky po naprogramování uzamčeny, tak aby bylo zabráněno jejímu následnému programování. Tuto bariéru se nám podařilo překonat a jsme tak schopni jednotku odemknout a úpravu i přes tento zámek upravit stejně tak jako předchozí starší generace řídících jednotek.

Protože se ale jedná o zcela novou technologii, prováděli jsme intenzivní testování, abychom mohli poskytnout plnou záruku na provedenou práci a plnou funkčnost řídící jednotky po této úpravě. Technologie je otestována a 100% bezpečná pro vaše vozidlo. Tato úprava je oproti jiným typům komunikace nezjistitelná, tudíž nehrozí riziko zrušení záruky značkovým servisem.