Chiptuning Renault Clio Sport

Chiptuning osobních vozidel pro silniční provoz není to jediné, co u nás můžete získat. Kromě normálních vozidel upravujeme i závodní speciály. Teď konkrétně se podíváme na závodní vůz klubu Defrs Rally Team. Modifikovali jsme motor vozu Renault Clio Sport, kterým jezdí úspěšní závodníci Oldřich Hrubý a Pavel Krbec a myslíme si, že naše úprava byla více než úspěšná.

Tito jezdci mimo jiné vyhráli Pohár Pirreli 2009, který měl velmi dramatický konec. V posledním závodě je mohl ohrozit pouze jezdec Jaroslav Pešl, který ovšem havaroval a Oldřich Hrubý s Pavlem Krbcem měli tak otevřenou cestu k vítězství. Stačilo se umístit na druhém místě, což se také stalo, a díky tomu získali celkové prvenství v poháru Pirreli. Jsme nadšeni, že naše služby pomáhají i sportovním profesionálům a doufáme, že naše úprava přinese plno úspěchů i v nadcházejících sezónách.

Fotky ze závodů těchto závodních jezdců vám přinašíme v tomto článku. Podívejte se jak se zkušení jezdci Hrubý-Krbec proháněli s námi chipovaným autem, které je ozdobené našemi logy.

Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport Chiptuning závodního speciálu Renault Clio Sport