Nenaleťte podvodníkům

Vážení zákazníci,

rádi bychom vás upozornili a současně varovali před podvodníkem, který se prokazuje jménem naší firmy a provádí softwarové úpravy motoru údajně pod značkou PowerTEC - značkový chiptuning, resp. hlavičkou našich webových stránek chiptuning.cz. Tyto úkony provádí přímo u zákazníků, prostřednictvím autoservisů nebo na domluveném místě. Upozorňujeme, že jsme nikdy nenabízeli provedení úpravy přímo u zákazníků a v současné chvíli nemáme žádné pobočky ani obchodní zástupce, kteří jsou oprávněni vystupovat jménem naší firmy. V případě, že vás takový člověk kontaktoval nebo vám úpravu nabízel či dokonce provedl, dejte nám prosím vědět. Nabízíme zdarma provedení analýzy software vašeho vozu a případně poskytneme slevu na skutečnou novou úpravu od naší firmy.

 

Jak poznat, že máte skutečně odbornou úpravu od naší firmy:

 

  • úpravu jste objednali prostřednictvím oficiálního telefonu nebo emailu 
  • úprava byla provedena na pobočce v Kladně nebo Berouně - Mořině
  • vozidlo je uvedeno v seznamu našich referencí
  • máte přístup do klientské zóny na základě VIN vašeho vozu

Máme informace o tom, že se podvodník vyskytuje zejména v oblasti krajů Jihomoravský, Moravskoslezský, Zlínský a Olomoucký, není však samozřejmě vyloučeno, že je jeho působnost i jinde. Zároveň bychom vás chtěli požádat o jakoukoli pomoc či informaci vedoucí k identifikaci tohoto podvodníka.

 

Pokud vás někdo kontaktoval s nabídkou úpravy motoru od naší firmy, ať už osobního a nákladního vozidla nebo zemědělské techniky, dejte nám vědět, abychom mohli povést případné kroky na ochranu dobrého jména naší společnosti.

 

Děkujeme Team PowerTEC.