Články

Škoda Octavia RS 2.0 TFSI 162kW

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Chcete si opravdu užít pořádný výkon? Kupte si novou Škodu Octavia RS 2.0 TFSI 162kW a nechte si ji u nás přečipovat. Až s modifikací na 300 koní teprve začíná ten správný požitek z jízdy. Podívejte se na videa a prohlédněte grafy měření jednotlivých upravovaných vozidel.

Nejsilnější Škoda Felicia – 1.díl

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Druhý díl seriálu o limitech sériového motoru. Tentokrát se podíváme na možnosti 1.9 TDI s rotačním čerpadlem. Aby to bylo zajímavější, motor je umístěný do vozu Škoda Felicia. Jaký výkon z něj dokážeme získat? Začínáme tvořit nejsilnější naftovou Felicii v ČR. Kolik z ní dostaneme?

Online ladění motoru

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Možná jste o tom už někde slyšeli. Existuje možnost, jak vozidlo ladit online, tedy během jízdy měnit parametry výkonu a sledovat jeho výsledky v reálném čase. To je sice pravda, využití této metody je však pro běžné úpravy sériových vozidel zcela zbytečné. V našem článku si vysvětlíme, k čemu se online ladění používá v praxi.

Chiptuning Škoda Octavia III

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Majitelé vozů Škoda Octavia III mohou jásat. Konečně byla prolomena antituningová ochrana na nových jednotkách Bosch EDC17C64. Úpravě nových motorů už nic nebrání. Výkony u motorů 1.6 TDI dokážeme bezpečně navýšit až o 50%. A u nejsilnější verze RS až na 162kW.

Co vydrží 1.9 TDI

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Dost často se nás ptáte, jestli úprava nemůže poškodit motor, jestli se snižuje jeho životnost, popř. nehrozí nějaké poškození vlivem úpravy. Vždy vysvětlujeme, že nárůsty, které běžně provádíme, jsou bezpečné. Kde je ale ta hranice, kdy už je výkon příliš vysoký a motor ho nezvládne? Rozhodli jsme se to zjistit!

Chiptuning motorů 1.2 TSI

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Chiptuning je oblíbený zejména mezi majiteli naftových motorů. U motorů benzínových se obecně zvyšování výkonu považuje za zbytečné kvůli malému nárůstu. Existují ale i výjimky. Motory 1.2 TSI jsou pro chiptuning ideální. Chcete vědět víc?

Chiptuning Octavia 1.6 TDI 77kW

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Motory 1.6 TDI se staly vlajkovou lodí posledních let mezi naftovými hnacími agregáty celého koncernu VW / Škoda. Tato motorizace tak nahradila o něco objemnější motor s obsahem 1.9 litru a ačkoli má papírově stejný výkon, jako předchozí modely, celkový projev vozu je výrazně horší.

Chiptuning nákladních vozidel

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Chiptuning nepatří pouze mezi produkty, kterými lze zvýšit výkon vozidla, ale zároveň funguje jako účinný nástroj ke snížení nákladů na provoz automobilů. Toho si je vědoma celá řada společností provozujících autodopravu, kde se investice do úpravy vrátí velmi rychle.

Antituning ochrana prolomena

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Rádi oznamujeme další úspěch na chiptuningovém trhu. Společně s našimi zahraničními partnery jsme prolomili antituningovou ochranu TP8 a TP10 u nových generací řídících jednotek motorů Bosch. Jako první v České republice proto nabízíme i tyto úpravy.

Proč nepoužíváme Powerboxy

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Powerbox není chiptuning! Jediné, co má toto zařízení společného se specializovanou úpravou software řídící jednotky, je pomocí změny toku informací z čidel motoru do řídící jednotky nesystematicky zvýšit výkon motoru.

Chiptuning japonských vozidel

Kategorie: Chiptuning

Article Image

Co bylo dosud nemožné se stává skutečností. Jako první v ČR přinášíme chiptuning pro japonská a korejská vozidla s řídícími jednotkami od asijských výrobců.