Chiptuning Škoda Octavia III

2013 Octavia021.JPGMajitelé vozů Škoda Octavia III mohou jásat. Konečně byla prolomena antituningová ochrana na nových jednotkách Bosch EDC17C64. Úpravě nových motorů 1.6 TDI CR a 2.0 TDI CR včetně verze RS, už nic nebrání. Jsme rádi, že jsme opět první v České republice, kdo tuto novou úpravu může skutečně poskytnout. 

S vozidlem Škoda Octavia III přišla na trh nová verze antituningové ochrany. Automobilka se u motorů 1.6 TDI CR vrátila zpět k osvědčené značce vstřikování Bosch, namísto původních jednotek Continental. Zároveň tuto ochranu použila i pro nové motory 2.0 TDI CR s výkonem 110kW a 135kW, které jsou umístěné ve verzi Octavia RS.

Stejný typ řídící jednotky je možné najít i ve voze Volkswagen Golf 7, který samozřejmě také zařazujeme do nabídky. Jedná se o všechny motorizace 1.6 TDI CR o výkonu 66kw, 77kw a 81kw a také 2.0 TDI CR o výkonu 110kW a 135kW.

Vozidla jsou vybavena filtry pevných částic a proto nabízíme u motorizace 1.6 TDI pro verzi Maximal nejvyšší nárůst v hodnotách do tabulkových 100kW . U verze Individual bude možné po dohodě provést navýšení i ve vyšším rozsahu.

Ke každé úpravě u nás samozřejmě získáváte i certifikát o provedené úpravě. Získáte tak profesionální kvalitní úpravu od držitele mezinárodně uznávaného certifikátu TUV s normou ISO9001, jehož jsme držitelem.

Ceny a tabulkové hodnoty navýšení výkonu naleznete v katalogu vozidel.

Video - 1. chiptuning nové Škody Octavia v ČR