Skandál VW - nebojte se o chip

zaruky-auto.jpgVzhledem k aféře koncernu VW, která se před několika dny provalila, hrozí nyní hromadné svolávání vozidel značek Volkswagen, Škoda, Seat i Audi na aktualizaci softwaru řízení motoru. Rozhodli jsme se proto nabídnout všem našim zákazníkům, kteří nevyužili možnost zakoupení VIP balíčku při úpravě, aby si ho nyní dokoupili dodatečně a předešli tak hrozbě přehrání naší tuningové verze softwaru.

VIP balíček spočívá v garanci, že během 3 let od úpravy má zákazník právo na novou úpravu vozu zdarma, pokud mu byla předchozí námi upravená tuningová verze vymazána ve značkovém servisu následkem aktualizace. Majitelé VIP balíčku tak mají jistotu, že pokud jim bude v autorizovaném servisu při svolávací akci software vymazán a nahrazen novou verzí softwaru, provedeme na voze chiptuning znovu již zdarma. A to i v případě, že software bude během následujících let aktualizován vícekrát.

Jakých vozů se situace týká

Riziko svolávací akce platí zejména pro motory typu EA189, což jsou motory 2.0 TDI CR a 1.6 TDI CR používané v letech 2009 - 2014. Ačkoli se v současné době mluví pouze o vozidlech Volkswagen a Audi A3, není vyloučeno, že aktualizace proběhnou i na ostatních vozidlech koncernu, tedy Škoda, Seat a Audi, popř. i jiných značkách. Naší aktuální nabídky mohou využít majitelé všech vozidel, které u nás byly upravovány, bez ohledu na značkuRiziko přehrání software hrozí vždy, pokud pojedete do značkového servisu, nejen na svolávací akci, ale např. i jen na výměnu oleje nebo jiný servisní zásah.

Tato nabídka je časově omezená a platí pouze do 31. října 2015.

Jak požádat o doobjednání služby

Pokud máte zájem o dodatečné doplnění VIP balíčku k úpravě, která byla realizována u naší společnosti, máte několik možností, jak o doplnění zažádat:

  • osobní návštěva - kdykoli, nejlépe však po předchozím objednání, se dostavte na naši kladenskou provozovnu s certifikátem o provedené úpravě. Certifikát vám po uhrazení služby doplníme o služby VIP zákazníka.
  • poštou - pokud to k nám máte daleko, je možné zaslat emailem naskenovaný nebo nafocený certifikát, k němuž vystavíme duplikát s vyznačením služeb VIP zákazníka. Platbu za službu je možné poukázat na bankovní účet nebo certifikát zaslat na dobírku.

Cena služby je 1500,- Kč s platností na 3 roky od úpravy, popř. 1 rok od dne doobjednání služby (pokud byla úprava provedena před více než 2 lety)