Chiptuning pro záchranné vozy

uvodka.jpgKde jinde by měl být potřeba co nejvyšší výkon a rychlost, než právě u vozidel záchránných složek? Jsme si toho vědomi a protože zároveň víme, že finanční rozpočty těchto organizací jsou více než napjaté, rozhodli jsme se pomoci.

Nabízíme proto nyní až do odvolání chiptuning vozidel záchraných složek se slevou 50% z katalogové ceny, včetně komplexního servisu, tedy diagnostiky vozidla, kontroly vzduchového filtru, vyčištění váhy vzduchu, měření na válcové zkušebně atd. 

Akce se týká všech oficiálních vozidel Policie ČR, Mětské policie, Rychlé záchranné služby i Hasičů s typickými znaky a označeními. Akci nelze poskytnout na civilní vozidla.

Jste to právě vy, kdo máte vozový park v kompetenci? Rádi byste nabídky využili, ale máte obavy o životnost motoru a aby vozidlo dál bezvadně fungovalo? A co si to vyzkoušet? Upravíme vám jedno vozidlo na zkoušku a vy se po určité době rozhodnete, zda vám modifikace vyhovuje či nikoli. Vždy je samozřejmě možnost nahrát zpět původní software a vozidlo uvést do původního stavu.

sanitka-09.jpg sanitka-09.jpg sanitka-09.jpg