Články

Schválený chiptuning od MD ČR

Kategorie: O firmě

Article Image

Naše úpravy jsou oficiálně schválené. Ministerstvo dopravy nám udělilo oficiální rozhodnutí o schválení našich úprav podle zákona č. 56/2001 Sb. o podmínkách provozu na pozemních komunikacích.

Zápis do TP - kolik bude stát?

Kategorie: O firmě

Article Image

Je to již více než měsíc, co jsme podali žádost na ministerstvo dopravy na hromadné přestavby vozidel s možností přímého zápisu do TP a nyní čekáme jen na formální schválení. Je tedy na čase představit cenu za zapsání úpravy do technického průkazu.

Zapůjčení náhradního vozu

Kategorie: O firmě

Article Image

Nechce se vám čekat na úpravu v naší vybavené čekárně? Nabízíme vám zapůjčení náhradního vozu po dobu úpravy. Můžete si tak své auto vyzvednout třeba druhý den.

Není tuning jako tuning

Kategorie: O firmě

Article Image

Pořád a pořád dokola budeme říkat, že kvalitní chiptuning není jen kvalitní software - i kdyby byl od nejrenomovanější firmy z Německa. Je potřeba toho udělat mnohem víc, aby byl zákazník spokojen. Přečtěte si, proč komplexní služby považujeme za standard.

Nenaleťte podvodníkům

Kategorie: O firmě

Article Image

Upozorňujeme a současně varujeme před podvodníkem, který se prokazuje jménem naší firmy a provádí úpravy mimo naši centrálu vydávajíce se za našeho pracovníka. Jde o podvod!

Chiptuning pro záchranné vozy

Kategorie: O firmě

Article Image

Kde jinde by měl být potřeba co nejvyšší výkon a rychlost, než právě u vozidel záchránných složek? Jsme si toho vědomi a protože zároveň víme, že finanční rozpočty těchto organizací jsou více než napjaté, rozhodli jsme se pomoci.

Podvodníci s chiptuningem

Kategorie: O firmě

Article Image

Chceme vás varovat před některými chiptuningovými firmami, které nabízejí, že přeprogramování řídící jednotky provedou přímo u vás, tzn. před domem, na parkovišti, u benzínky, apod.

Napsali o nás: Autosport a tuning

Kategorie: O firmě

Article Image

V časopisu Autosport a tuning o nás vyšel článek týkající se možnosti tuningu japonských řídících jednotek. Jako první jsme tuto možnost přinesli do České republiky.

Expedice Trans Trabant 2009

Kategorie: O firmě

Article Image

Na začátku 20. století bylo na světě už jen málo míst, kam lidská noha nevkročila. Zato takřka žádné místo na zeměkouli nepocítilo otisk pneumatiky automobilu. Bílá místa na mapách ale dráždí. Na začátku 21. století jsou auta všude. Není problém vyrazit takřka kamkoli s vozem, jehož valnou část řídí počítač. Je to ale ještě dobrodružství objevování? Dá se bez GPS a ABS stále nacházet nepoznané?